Powerwalking in regio Maastricht

Wil je op een laagdrempelige, leuke manier buiten actief zijn? Dan is powerwalking iets voor jou!
Doe mee voor € 32 per maand

Voor de lessen powerwalking werk ik met een maandabonnement. Hiermee kun je één keer per week mee voor € 32 per maand, of onbeperkt voor € 58 per maand. Je kunt zelf kiezen welke dag je mee wilt.

Je introductieles is altijd gratis. Dan kun je zonder verplichtingen eens kijken of het iets voor jou is.

Meld je aan
Wanneer kom je mee?

Ik geef powerwalking op vaste dagen en locaties. Meld je je van tevoren aan? Zo weet ik hoeveel mensen komen, en kan ik je ook bereiken als een les niet door zou gaan.

Maandag om 19:15Locatie: Belfort, richting Dousberg

We vertrekken in Belfort en gaan dan meestal richting De Maastrichtsche - International Golf Maastricht. Met de krachtoefeningen erbij is dit een les van ongeveer een uur.

Aanmelden via WhatsApp

Bij aanmelden ga je akkoord met de voorwaarden

Woensdag om 19:15Locatie: Belfort, richting Dousberg

We vertrekken vanuit Belfort en maken vanaf daar een rondje rond Dormio Resort (bij de golfbaan). Met oefeningen erbij is dit ongeveer een uurtje.

Aanmelden via WhatsApp

Bij aanmelden ga je akkoord met de voorwaarden

Donderdag om 9:00Locatie: Berg en Terblijtvanaf 12 januari

Vanuit het Vöske wandelen we om en rond Berg en Terblijt en omstreken. We maken bij de krachtoefeningen gebruik van het landschap. Ook hier kun je rekenen op een uur actief bezig zijn.

Aanmelden via WhatsApp

Bij aanmelden ga je akkoord met de voorwaarden

Vrijdag om 9:00Locatie: Chalet Bergrust, daarna Biesland of Sint Pieter

Vanuit Chalet Bergrust gaan we de Sint Pietersberg op en sporten we in het mooie landschap. Ook hierbij kun je uitgaan van een uurtje actief in de weer zijn.

Aanmelden via WhatsApp

Bij aanmelden ga je akkoord met de voorwaarden

Zaterdag om 9:30Locatie: Chalet Bergrust, daarna Biesland of Sint Pieter

Vanuit Chalet Bergrust gaan we de Sint Pietersberg op en sporten we in het mooie landschap. Net zoals op de vrijdag zijn we een uur bezig.

Aanmelden via WhatsApp

Bij aanmelden ga je akkoord met de voorwaarden

De XL-wandeling nieuw

Iedere twee maanden wordt er een XL wandeling buiten Maastricht georganiseerd. Dit is powerwalking met een afstand van 10 kilometer. Wil je meer weten of je alvast aanmelden? App me via WhatsApp

Vragen? Mail me!
Twijfels? Eerste les is gratis 😘

Lijkt powerwalking je leuk? Meld je aan, en kom eens een keertje gratis mee. Je hebt eigenlijk alleen sportschoenen nodig. Je hoeft geen bepaalde conditie te hebben.

Over Vicky

Hoi, ik ben Vicky! Voedingsdeskundige, gediplomeerd leefstijlcoach én natuurlijk gecertificeerd powerwalkingcoach. Met deze lessen wil ik je graag helpen om op een laagdrempelige manier tot een actievere levensstijl te komen.

Vragen? Mail me!
Of app me via WhatsApp: 06 4177 7848
Powerwalken? Is dat niet gewoon snelwandelen?

Nee, zeker niet. En het is ook geen Nordic Walking :) Powerwalking is op hoger tempo wandelen, maar in mijn lessen combineer ik dit ook met krachtoefeningen.

Met powerwalking verbrand je veel meer calorieën dan met gewoon wandelen, zonder meteen naar de sportschool te moeten. Dit is dus ook de ideale oplossing als hardlopen te belastend is voor je lichaam.

Hoe kun je meedoen?
  1. De eerste stap heb je al gezet, want je bent dit aan het lezen. Wat goed!
  2. Doe de coronavirus gezondheidscheck: voor jezelf en voor de mensen om je heen. Beantwoord je een van de vragen met 'ja'? Dan zie ik je graag een volgende keer.
  3. Meld je via WhatsApp aan voor een les.
Belangrijk om te weten
  • Zorg voor schoenen waar je goed op kunt lopen, bijvoorbeeld hardloopschoenen. Wandelschoenen zijn niet geschikt.
  • Heb je lichamelijke klachten waardoor je misschien niet goed mee kunt doen, bijvoorbeeld last van je knieën? Maak dan zelf een realistische inschatting. Twijfel je? Neem dan vooraf contact met me op en/of overleg met je huisarts.
  • Op de lessen zijn mijn voorwaarden van toepassing.
  • Een knipkaart is beperkt geldig, de datum vind je op de kaart.