Leefstijlcoaching in Maastricht

Ben jij klaar voor een blijvende, gezondere leefstijl? Dan is leefstijlcoaching wat je zoekt.
Wat doet een leefstijlcoach?

Een leefstijlcoach begeleidt mensen stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Tijdens een coachingstraject neem ik alle belangrijke leefstijlthema’s mee: voeding, bewegen, slaap en ontspanning. Al deze zaken hangen met elkaar samen. Wil je bijvoorbeeld gewicht verliezen maar heb je last van stress? Dit kan ervoor zorgen dat je minder gezond eet. Dan is het beter om eerst te ontspannen en de stress te reduceren.

We kijken samen (dus mét jou) naar zelfgekozen, haalbare doelen. Dit zijn vaak kleine stapjes in gedragsverandering waarbij ik je stimuleer om oplossingen te bedenken voor obstakels en belemmeringen. We stellen samen steeds korte tussendoelen die goed te bereiken zijn. Zo blijf je ook lekker gemotiveerd 😊

Als coach zal ik dus geen dieet voorschrijven en zal ik niet bepalen hoe vaak je moet bewegen. Het is aan jezelf om dit te bepalen, zodat je het makkelijk in jouw eigen leven kunt verweven.

Traject

Een coachingstraject beslaat minimaal 4 maanden en start met een vrijblijvend, kosteloos intakegesprek van 30 minuten. Dit kan via Teams of Google Meet.

Klikt het en is leefstijlcoaching passend? Dan plannen we de rest van de sessies in. Sessies duren 45 minuten en zijn online of combineren we met een wandeling. Afspraken zijn om de 3 weken zodat je genoeg tijd hebt om aan jouw doelen te werken.

Intakegesprek plannen
Of app me via WhatsApp: 06 4177 7848

Kosten

De kosten voor een traject van 4 maanden zijn € 275 incl. btw of € 72,50 per maand. Hiervoor krijg je:

  • om de 3 weken een gesprek (dus 4 of 5 gesprekken totaal);
  • 20% korting op een strippenkaart voor het powerwalken;
  • elke week 3 gezonde recepten in de mail.

Ik ben afgestudeerd als gediplomeerd leefstijlcoach met een opleiding die is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches (BLCN). Ik bied individuele coaching aan voor iedereen die klaar is voor een blijvende gedragsverandering.

Interesse of vragen? Mail me!
Of app me via WhatsApp: 06 4177 7848

Maak een begin: powerwalking

Wil je wat meer gaan bewegen, en wil je hier al de eerste stappen in zetten? Dan is powerwalking misschien iets voor jou. Ik geef deze groepslessen op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag in Maastricht.

Meer over powerwalking